Banner

Website met CMS Drupal

Het is mogeljk om zelf een website van de grond af op te bouwen, maar je kan tegenwoordig niet meer om het contentmanagementsysteem heen.

Ik ben lang aan het zoeken geweest om een definitieve keuze te maken met welk Content Management Systeem ik wilde gaan werken, om voor mijn klanten een website te kunnen bouwen. Een site met een mooi resultaat; nu stabiel, maar ook zeker voor in de toekomst. Een studie hier, een cursus daar, een workshop zus, informatie zo, vergelijken, vergelijken en vergelijken. Uiteindelijk heb ik voor het open source CMS Drupal gekozen. Een erg veilig en stabiel systeem, met ontelbare mogelijkheden. 

Drupal is de beste open source

 

Omdat de software open source is, kan het compleet aangepast worden aan de noden van de klant. Zo mag je (ontwikkelaars) overal veranderingen aanbrengen aan de software. Een tweede voordeel is dat er een wereldwijde community van meer dan 720.000 mensen met het syteem werken. Iedereen draagt bij aan de ontwikkeling en draagt zijn steentje bij aan de kwaliteit van het systeem. Het speciale aan Drupal is dat wanneer er een nieuwe versie wordt gelanceerd, er geen achterwaartse comptabiliteit is. Dit wil zeggen dat alle modules zich moeten aanpassen aan de nieuwe versie.