Banner

DAG Webdesign

 

Of u nu een volledige website wenst of een restyling van een bestaande, DAG Webdesign heeft voor u de oplossing en wil graag uw website maken (of restylen). Uiteraard met volledige aandacht voor een responsive design, SEO, hedendaagse technieken en mogelijkheden.

 

Hoe belangrijk is eigenlijk een website?  

Voor de één is een digitaal visitekaartje al voldoende. De ander wil een product of dienst verkopen via het internet en zal daarom bezoekers van de website willen proberen te interesseren voor hun product. Zo heeft ieder zijn eigen reden, om te kiezen voor een kleine of uitgebreide website. 

Ook bestaande websites kan DAG Webdesign verfrissen en onderhouden. Wat voor u een "hele kluif"  kan zijn, is voor DAG Webdesign hoogstwaarschijnlijk "gesneden koek". Een eerste indruk krijgt men maar 1 keer: dus zorg dat uw website vertrouwen uitstraalt, hiermee verleid je tenslotte de klant  om voor uw onderneming of product te kiezen

Tevens kunt u ook de domeinnaam en webhosting via DAG Webdesign laten lopen. Gemakkelijk; alles onder één dak en zo hebt u dus ook maar één aanspreekpunt. 

 

 

DAG Webdesign

Diensten van DAG Webdesign: